Remotiv extra, tégy a rosszkedv ellen
Remotiv extra, enyhe depressziós tünetek ellen

A stressz a női vonalak ellensége?

Stressz a női vonalak ellensége

Egy amerikai kutatócsoport nők körében végzett vizsgálata megállapította, hogy akik tartós stressznek vannak kitéve, jobban híznak. Ilyenkor ugyanis lassul az emésztés, a szervezet lassabban égeti el a kalóriákat, valamint magasabb az inzulinszint, ami elősegíti a zsírraktározást.
A vizsgálatban 58 középkorú hölgy vett részt, akik a felmérés ideje alatt ugyanazt a menüt fogyasztották, miközben a kutatók az előző nap átélt stresszhatásokról kérdezték őket. Azt tapasztalták, hogy akik előző nap egy vagy több, stresszel járó eseményt éltek át (ez lehetett például munkahelyi konfliktus, házastárssal vagy barátokkal történt nézeteltérés, esetleg a gyerekekkel kapcsolatos iskolai probléma), azok kevesebb kalóriát égettek el, mint nyugodt körülmények között élő társaik.

Mit tehetsz az „ellenség” ellen?

Emellett persze az is nyilvánvaló volt, hogy a feszültebb időszakok alatt a nők többször jutalmazzák magukat kényeztető evéssel, nassolással, ami tovább rontotta a helyzetet.

Mi ebből a tanulság? Hölgyeim, pakolják tele a hűtőjüket csupa egészséges finomsággal, így ha a gyötrő gondok ellen vigaszképpen valami finom falatra van szükségük, az olyan legyen, ami nem „súlyosbítja” tovább a terheket!

További blogok

Fordíts hátat a FOMO-nak!

Fordíts hátat a FOMO-nak!

Fordíts hátat a FOMO-nak!A FOMO (Fear Of Missing Out – „valamiről lemaradunk”) jelenség ismeretének fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint...

bővebben

A vény nélkül kapható Remotiv extra filmtabletta az orbáncfű kivonatát tartalmazó növényi gyógyszer. A „lélek napsugaraként” is emlegetett orbáncfű révén klinikailag igazoltan javítja a hangulatot, csökkenti az enyhe depresszió tüneteit (lehangolt lelkiállapot, hangulati labilitás, belső belső nyugtalanság, stressz).

E

Javítja a hangulatot

E

Fokozza a motivációt

E

Garantált gyógyszerminőség

E

Klinikailag igazolt hatás*

Remotiv extra enyhe depresszió ellen

Vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer

Weboldalunkon a következő publikációkra hivatkozunk:
* – Schrader E. et al: Hypericum Treatment of mild-moderate depression in a Placebo-controlled study, Human Psychopharmacology 1998
– Schrader E.: Equivalence of St.John’s wort extract (Ze 117) and fluo.; Clinical Psychopharmacology 2000