Remotiv extra, tégy a rosszkedv ellen
Remotiv extra, enyhe depressziós tünetek ellen

A kapcsolatok ereje

A minap egy nagyon kedves volt céges vezetőm bejegyzését olvastam az egyik közösségi hálón, amely a kapcsolatok és a bennünket körülvevő szociális háló ápolásának fontosságára hívta fel a figyelmet. Arról szólt, hogy a kapcsolataink csak akkor működnek, ha nap mint nap „tápláljuk”, gondozzuk őket. Ha odafigyeléssel, törődéssel, szeretettel azt sugározzuk, hogy a számunkra fontos a másik. Ha így teszünk, azt nemcsak a meglévő kapcsolataink fogják meghálálni, hanem újabb és újabb kötődések is létrejöhetnek, és így a hálózatunk egyre csak nőni fog.

Kapcsolatok ereje. Próbáld ki a Remotiv extrat

Mit tehetsz a kapcsolatok megtartásához?

Különösen időszerű most ez a gondolat. Az elmúlt több mint egy év során a pandémia korlátozta, vagy egyenesen ellehetetlenítette a kapcsolatok megfelelő gondozását még a hozzánk legközelebb állókkal is. A távolabbi ismerősökről vagy munkahelyi kapcsolatokról nem is beszélve. A személyes találkozások ritkultak vagy el is maradtak, és bár a technika vívmányai valamelyest segítettek pótolni a kieső személyes kontaktust, mégsem nyújthatták ugyanazt az élményt. Mindez hangulatunkra is befolyással lehetett, mélyíthette a magány, az egyedüllét érzését, és akár a depresszió tüneteit is észlelhettük magunkon. 

De nem szabad engednünk, hogy elhatalmasodjon rajtunk ez az érzés. Tudatosan tennünk kell minden nap valamit, amivel éreztethetjük a családtagjainkkal, távolabbi rokonainkkal, barátainkkal, ismerőseinkkel, szomszédainkkal, munkatársainkkal, hogy törődünk velünk. Egy jó szó, egy kedves sms vagy egy telefon-, illetve videóhívás nemcsak a másikat, de bennünket is jó érzéssel fog eltölteni. És ez a jó érzés egyben jobb hangulatot is teremt. Egy idő után már nemcsak mi küldünk sms-t vagy telefonálunk, hanem mi is sok üzenetet és telefonhívást fogunk kapni, ami máris enyhíti a magányosságérzést és segít száműzni a depressziós tüneteket.

További blogok

Fordíts hátat a FOMO-nak!

Fordíts hátat a FOMO-nak!

Fordíts hátat a FOMO-nak!A FOMO (Fear Of Missing Out – „valamiről lemaradunk”) jelenség ismeretének fontosságát mi sem bizonyítja jobban, mint...

bővebben

A vény nélkül kapható Remotiv extra filmtabletta az orbáncfű kivonatát tartalmazó növényi gyógyszer. A „lélek napsugaraként” is emlegetett orbáncfű révén klinikailag igazoltan javítja a hangulatot, csökkenti az enyhe depresszió tüneteit (lehangolt lelkiállapot, hangulati labilitás, belső belső nyugtalanság, stressz).

E

Javítja a hangulatot

E

Fokozza a motivációt

E

Garantált gyógyszerminőség

E

Klinikailag igazolt hatás*

Remotiv extra enyhe depresszió ellen

Vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer

Weboldalunkon a következő publikációkra hivatkozunk:
* – Schrader E. et al: Hypericum Treatment of mild-moderate depression in a Placebo-controlled study, Human Psychopharmacology 1998
– Schrader E.: Equivalence of St.John’s wort extract (Ze 117) and fluo.; Clinical Psychopharmacology 2000