Próbálj meg lazítani


Boldogság mindenkinek jár

Nemrég elváltam, újjá kellett szervezzem az életemet – kezdi történetét Tünde, aki két kisfiát immár egyedül neveli. – Reggelente én ébresztem a fiúkat, majd viszem őket az iskolába. Azután vágtatok a munkahelyemre: egy nagy cégnél vagyok könyvelő. Szerencsére haza is vihetem a munkát, ezért már kora délután el tudok jönni az irodából, így időben odaérek a gyerekekért a suliba és viszem őket a fociedzésre. A mindennapos esti teendők, majd a „jóéjtpuszik” után pedig még be szoktam fejezni a hazahozott munkát is. Éjfél, mire ágyba jutok, másnap minden kezdődik elölről.

probalj-meg-lazitani

Eleinte büszke voltam magamra, amiért egyedül is kézben tartom a gyeplőt, de hamarosan mókuskerékben kezdtem érezni magam, elvégre ugyanazokat a köröket futom minden nap. Esténként egyre nehezebben aludtam el, rendszeresen gyötört a fejfájás, sajgott a nyakam és a hátam is. Amikor mindezt elmeséltem a háziorvosunknak, ő megértően bólogatott, majd közölte, ezek bizony a stressz okozta enyhe depresszió tünetei. Általában könnyen megszüntethetőek az orbáncfüvet tartalmazó Remotiv extra segítségével, amely vény nélkül kapható a patikákban.

Nálam jól bevált, mára ismét erős, önálló és boldog nőnek érzem magam!

visszanyert életkedv

A vény nélkül kapható Remotiv extra filmtabletta az orbáncfű kivonatát tartalmazó növényi gyógyszer. Orbáncfű tartalma révén klinikailag igazoltan* javítja a hangulatot, enyhíti az enyhe depresszió tüneteit (mint lehangolt lelkiállapot, hangulati labilitás, belső belső nyugtalanság, stressz).

  • Javítja a hangulatot

  • Fokozza a motivációt

  • Garantált gyógyszerminőség

  • Klinikailag igazolt hatás1*

remotiv-doboz-3d-2019-600x500

Vény nélkül kapható,
orbáncfű-kivonat tartalmú gyógyszer

Weboldalunkon a következő publikációkra hivatkozunk:
* Schrader E. et al: Hypericum Treatment of mild-moderate depression in a Placebo-controlled study, Human Psychopharmacology 1998
* Schrader E.: Equivalence of St.John’s wort extract (Ze 117) and fluoxetine; Clinical Psychopharmacology 2000
* Woelk H.: Comparison of St. John’s wort and imipramine for treating depression; British Medical Journal 2000