Remotiv extra, tégy a rosszkedv ellen
Remotiv extra, enyhe depressziós tünetek ellen

Próbálj meg lazítani

Nemrég elváltam, újjá kellett szervezzem az életemet – kezdi történetét Tünde, aki két kisfiát immár egyedül neveli. – Reggelente én ébresztem a fiúkat, majd viszem őket az iskolába. Azután vágtatok a munkahelyemre: egy nagy cégnél vagyok könyvelő. Szerencsére haza is vihetem a munkát, ezért már kora délután el tudok jönni az irodából, így időben odaérek a gyerekekért a suliba és viszem őket a fociedzésre. A mindennapos esti teendők, majd a „jóéjtpuszik” után pedig még be szoktam fejezni a hazahozott munkát is. Éjfél, mire ágyba jutok, másnap minden kezdődik elölről. Nincs idő lazítani.

Próbálj meg lazítani a nagy rohanásban

Jöttek a nehézségek, lazításról szó sem lehetett 🙁

Eleinte büszke voltam magamra, amiért egyedül is kézben tartom a gyeplőt, de hamarosan mókuskerékben kezdtem érezni magam, elvégre ugyanazokat a köröket futom minden nap. Esténként egyre nehezebben aludtam el, rendszeresen gyötört a fejfájás, sajgott a nyakam és a hátam is. Nem tudtam lazítani. Amikor mindezt elmeséltem a háziorvosunknak, ő megértően bólogatott, majd közölte, ezek bizony a stressz okozta enyhe depresszió tünetei. Általában könnyen megszüntethetőek az orbáncfüvet tartalmazó Remotiv extra segítségével, amely vény nélkül kapható a patikákban.

Nálam jól bevált, mára ismét erős, önálló és boldog nőnek érzem magam!

További blogok

„Mosolygós” depresszió

„Mosolygós” depresszió

„Mosolygós” depresszióÖn vajon mindig felismeri ha környezetében depresszióval küzd valaki? Jogosan gondolhatja, hogy igen, hiszen a depressziós...

bővebben

A vény nélkül kapható Remotiv extra filmtabletta az orbáncfű kivonatát tartalmazó növényi gyógyszer. A „lélek napsugaraként” is emlegetett orbáncfű révén klinikailag igazoltan javítja a hangulatot, csökkenti az enyhe depresszió tüneteit (lehangolt lelkiállapot, hangulati labilitás, belső belső nyugtalanság, stressz).

E

Javítja a hangulatot

E

Fokozza a motivációt

E

Garantált gyógyszerminőség

E

Klinikailag igazolt hatás*

Remotiv extra enyhe depresszió ellen

Vény nélkül kapható, orbáncfűkivonat-tartalmú gyógyszer

Weboldalunkon a következő publikációkra hivatkozunk:
* – Schrader E. et al: Hypericum Treatment of mild-moderate depression in a Placebo-controlled study, Human Psychopharmacology 1998
– Schrader E.: Equivalence of St.John’s wort extract (Ze 117) and fluo.; Clinical Psychopharmacology 2000